Verwijderen van vervuiling met laserclearing

Laserreiniging of laser cleaning is een moderne reinigingstechniek. Het voordeel van laserreiniging is dat het vervuiling op kwetsbare ondergronden verwijdert zonder deze ondergrond te beschadigen.

Wat is lasercleaning

Snelle en duurzame reiniging zonder demontage

Laserreiniging of laser cleaning is een moderne reinigingstechniek. Het voordeel van laserreiniging is dat het vervuiling op kwetsbare ondergronden verwijdert zonder deze ondergrond te beschadigen. We zetten deze techniek onder andere in de petrochemie, offshore en scheepvaart.

Voor reiniging met laser is meestal geen demontage nodig, de omgeving blijft daardoor schoon en er is minder vaak reiniging nodig dankzij de hoge graad van reinheid.
Meer over lasercleaning

Wat zijn de voordelen van lasercleaning bij ongewenste vervuiling

  • Met lasercleaning kun je oppervlakten reinigen zonder beschadiging van de ondergrond of onderdelen.
  • Laserreiniging betekent reinigen zonder residu, water of afval. Dus duurzaam en milieubewust.
  • Effectief verwijderen van vervuiling, graffiti, roest, zouten, verf, vernis, coatings etc.
  • Bij lasercleaning wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën of schurende middelen.
  • Werkt ook uitstekend voor machines en machine-onderdelen zonder deze te hoeven verwijderen.
  • Lasercleaning kan bij u op locatie waardoor er overlast tot een minimum wordt beperkt en er geen transport plaats hoeft te vinden.

Demo aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laserclearing of induction stripping voor uw organisatie? Vraag dan een demo aan.
Demo aanvragen

Laserreiniging is de nieuwe en innovatieve benadering van oppervlaktebehandeling, voor het reinigen van roest, verf of andere vervuiling. Waar traditionele schurende of chemische middelen problemen veroorzaken, is er bij laserreiniging geen afval tijdens de werkzaamheden en komt het gereinigde oppervlak heel dicht bij de oorspronkelijke afwerking.

Pieter de Mol, Dutch Decoating