Verwijderen van roest met lasercleaning

Roest zorgt niet alleen voor een storend beeld. Het is industriele toepassingen ook nog eens slecht voor de ondergrond en constructie. Met lasercleaning zorgen wij voor een effeciënte en duurzame verwijdering van roest.

Wat is lasercleaning

Snelle en duurzame manier voor het verwijderen van roest zonder demontage

Voor het verwijderen van roest op ijzerhoudende materialen is lasercleaning een uitstekende oplossing. Onze duurzame en efficiënte reinigingsmethode stemmen we af op de ondergrond. De roest wordt met de juiste sterkte daardoor verwijdert en direct afgezogen zonder afval in tegenstelling tot zandstralen.

In de meeste gevallen is lasercleaning ook toe te passen zonder demontage of transport. Hierdoor is lasercleaning sneller en bovendien duurzamer.
Meer over lasercleaning

Wat zijn de voordelen van lasercleaning bij roet door brand

  • Met lasercleaning verwijderen wij roest zonder beschadiging van de ondergrond of onderdelen
  • Laserreiniging betekent reinigen zonder residu, water of afval. Dus duurzaam en milieubewust.
  • Effectief verwijderen van vervuiling, graffiti, roest, zouten, verf, vernis, coatings etc.
  • Bij lasercleaning wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën of schurende middelen
  • Werkt ook uitstekend voor machines en machine-onderdelen zonder deze te hoeven verwijderen.
  • Lasercleaning kan bij u op locatie waardoor er overlast tot een minimum wordt beperkt en er geen transport plaats hoeft te vinden.

Demo aanvragen voor roest verwijderen met lasercleaning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laserclearing of induction stripping voor uw organisatie? Vraag dan een demo aan.
Demo aanvragen

Laserreiniging is de nieuwe en innovatieve benadering van oppervlaktebehandeling, voor het reinigen van roest, verf of andere vervuiling. Waar traditionele schurende of chemische middelen problemen veroorzaken, is er bij laserreiniging geen afval tijdens de werkzaamheden en komt het gereinigde oppervlak heel dicht bij de oorspronkelijke afwerking.

Pieter de Mol, Dutch Decoating