Verwijderen van roet van brand met laserclearing

Wanneer er brand is geweest blijft er vaak roet achter op machines en oppervlakten. Om deze te reinigen is lasercleaning een uitstekende, duurzame en snelle oplossing.

Lasercleaning bij roet door brand

Snelle en duurzame reiniging zonder demontage

Laserreiniging of laser cleaning is een moderne reinigingstechniek. Het voordeel van laserreiniging bij roet na brand is dat het de aanslag op kwetsbare ondergronden verwijdert zonder deze ondergrond te beschadigen. Doordat de laser het roet verdampt blijft er geen afval over wat het reinigingsproces versnelt.
Meer over lasercleaning

Wat zijn de voordelen van lasercleaning bij roet door brand

  • Met laserclearing kun je oppervlakten reinigen zonder (verdere) beschadiging van de ondergrond of onderdelen.
  • Laserreiniging betekent reinigen zonder residu, water of afval. Dus duurzaam en milieubewust.
  • Bij laserclearing wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën of schurende middelen
  • Werkt ook uitstekend voor machines en machine-onderdelen zonder deze te hoeven verwijderen.
  • Lasercleaning kan bij u op locatie waardoor er overlast tot een minimum wordt beperkt en er geen transport plaats hoeft te vinden.

Demo aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lasercleaning voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een demo aan.
Demo aanvragen

Laserreiniging is de nieuwe en innovatieve benadering van oppervlaktebehandeling, voor het reinigen van roest, verf of andere vervuiling. Waar traditionele schurende of chemische middelen problemen veroorzaken, is er bij laserreiniging geen afval tijdens de werkzaamheden en komt het gereinigde oppervlak heel dicht bij de oorspronkelijke afwerking.

Pieter de Mol, Dutch Decoating